Buradasınız:Anasayfa » Kahvaltılık » Yumurtalı Ekmek Kızartması Nasıl Yapılır?

Yumurtalı Ekmek Kızartması Nasıl Yapılır?

Yumurtalı Ekmek Kızartması Nasıl Yapılır?

Kahvaltılık tarifler genelde iştah açıcı tariflerdir. Bunlardan biri de yumurtalı ekmek kızartması tarifidir. Yumurtalı ekmek kızartması tarifi lezzetli olmasının yanı sıra bayat ekmeklerin kullanılarak yapılması nedeni ile de son derece fazla tercih edilmektedir. Bayat ekmeklerin değerlendirilmesi için kullanılan yumurtalı ekmek tarifi kolay hazırlanır ve kahvaltıda çay ile beraber sevilerek yenir. Yumurtalı ekmek kızartması nasıl yapılır bilmeyenler için yumurtalı ekmek kızartması tarifleri arasında en çok yapılan yumurtalı ekmek tarifi paylaşıyoruz. İşte bayat ekmek değerlendirmek için yapabileceğiniz yumurtalı ekmek kızartması tarifi;

Yumurtalı ekmek kızartması için gerekli malzemeler;

Bayat ekmek (dilimlenmiş taze ekmekte kullanabilirsiniz)
3 yumurta
1 su bardağı süt
Tuz
Kızartmak için sıvı yağ

Yumurtalı ekmek kızartması tarifi;

Sütü derin bir kaba alın ve içerisine yumurtaları sırayla kırın.
Tuzunu ilave edin ve çırpma teli ile iyice karıştırın.
Ekmeği ince ince dilimleyin. Ekmeğiniz ne kadar ince dilimlenirse ekmek kızartması o kadar lezzetli olacaktır.
Yağı tavaya alın ve iyice kızmasını bekleyin. Yağ iyice kızmadan ekmekleri koyarsanız yağı çekecek ve ağır olacaktır.
Ekmekleri önce karışıma bulayın daha sonra da kızgın yağa atarak iyice kızartın.
Tüm malzeme bitene kadar devam edin.

Afiyet olsun…

Bu site bir Seocu.com projesidir. Onnline Reklam 2003 - 2013 | Profesyonel seo hizmetleri

Yukarı Dön